Vijf Grammy’s voor de verguisde Dixie Chicks

Vijf Grammy’s voor de verguisde Dixie Chicks LOS ANGELES, 12 FEBR. Het Texaanse trio Dixie Chicks was vannacht met vijf Grammy’s de grote winnaar bij de uitreiking van de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen in Los Angeles. Mary J. Blige en de Red Hot Chili Peppers kregen beide drie Grammy’s, oud-president Jimmy Carter kreeg een Grammy in de categorie gesproken woord. Country-zangeres Carrie Underwood, een voormalige American Idol-winnares, was ‘ beste nieuwe artiest. Joan Baez, Ornette Coleman, the Doors en Grateful Dead kregen oeuvreprijzen:de ‘Lifetime Achievement Awards’ . The Dixie Chicks (L-R) Emily Robison, Natalie Maines and Martie Maguire pose with their Grammys at the 49th Annual Grammy Awards in Los Angeles February 11, 2007. The group won the Record of The Year, Song of the Year and Best Country Performance by a Duo or Group with Vocal for "Not Ready to Make Nice"; and Best Country Album and Album of the Year for "Taking The Long Way". REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES)
Vijf Grammy’s voor de verguisde Dixie Chicks LOS ANGELES, 12 FEBR. Het Texaanse trio Dixie Chicks was vannacht met vijf Grammy’s de grote winnaar bij de uitreiking van de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen in Los Angeles. Mary J. Blige en de Red Hot Chili Peppers kregen beide drie Grammy’s, oud-president Jimmy Carter kreeg een Grammy in de categorie gesproken woord. Country-zangeres Carrie Underwood, een voormalige American Idol-winnares, was ‘ beste nieuwe artiest. Joan Baez, Ornette Coleman, the Doors en Grateful Dead kregen oeuvreprijzen:de ‘Lifetime Achievement Awards’ . The Dixie Chicks (L-R) Emily Robison, Natalie Maines and Martie Maguire pose with their Grammys at the 49th Annual Grammy Awards in Los Angeles February 11, 2007. The group won the Record of The Year, Song of the Year and Best Country Performance by a Duo or Group with Vocal for "Not Ready to Make Nice"; and Best Country Album and Album of the Year for "Taking The Long Way". REUTERS/Mike Blake (UNITED STATES) REUTERS