Televisie Overige Films

Les temps qui changent (André Téchiné, 2004, F). Gérard Depardieu en Catherine Deneuve proberen hun eerste liefde te laten herleven. De lichamen van de geliefden zijn niet meer zo onbezonnen als vroeger. Nu zweten zij en torsen zij een leven mee. Gesitueerd in de Marokkaanse stad Tanger. TV5, 18.30-20.20u.

The Big Kahuna (John Swanbeck, 1999, VS). Tweederangs versie van het door David Mamet geschreven Glengarry Glen Ross (uit 1992, met Jack Lemmon, Al Pacino en Kevin Spacey) is gebaseerd op het toneelstuk Hospitality Suite. Twee cynische zakenlieden proberen via een streng religieuze collega een grote slag te slaan. Maar wat als het geweten opspeelt? Met Kevin Spacey, Danny DeVito en Peter Facinelli. BBC2, 0.35-2.00u.

The Far Country (Anthony Mann, 1954, VS). Vaardige western met James Stewart die het als veedrijver in Alaska aan de stok krijgt met John McIntire. Arte, 0.45-2.20u., nagesynchroniseerd