Volle maan

Volle maan Het is volle maan. De klok slaat twaalf uur. Tim wordt een weerwolf. Hij rent naar het kerkhof. Hij wacht op een vrouw. Als de vrouw er is dan wacht de weerwolf tot de vrouw bijna weg is. Dan rent de weerwolf achter haar aan. Als de weerwolf precies achter de vrouw is dan -hap- de vrouw is dood! De weerwolf gaat naar huis en onderweg ziet de weerwolf allemaal vleermuizen. Griezelig verhaaltje van Hugo Smits, 7 jaar, uit Den Haag

Het is volle maan. De klok slaat twaalf uur. Tim wordt een weerwolf. Hij rent naar het kerkhof. Hij wacht op een vrouw. Als de vrouw er is dan wacht de weerwolf tot de vrouw bijna weg is. Dan rent de weerwolf achter haar aan. Als de weerwolf precies achter de vrouw is dan -hap- de vrouw is dood! De weerwolf gaat naar huis en onderweg ziet de weerwolf allemaal vleermuizen.

Griezelig verhaaltje van Hugo Smits, 7 jaar, uit Den Haag