Kunst voor dieren

Lege schilderijlijst

Op vrijdag 9 maart gaan kunsthandelaren uit allerlei landen naar Maastricht. Daar wordt de Tefaf gehouden, een belangrijke kunstbeurs waar handelaren kunst kopen en verkopen. Dat levert vast veel geld op. Eerlijk gezegd willen de redacteuren van de kunstredactie ook wel eens kunsthandelaar zijn. Voor één keertje willen zij jullie tekeningen kopen. Voor 5 euro per kunstwerk. Maar dan wel zo dat de opbrengst naar De dierenambulance gaat. Daarmee kunnen zieke dieren snel geholpen worden. En, als een lezer ook een kunstwerk zou willen kopen, dan mag dat ook. 9 maart laten we al jullie kunstwerken op de kinderpagina zien, die we omtoveren tot KinderTefaf-pagina. En de kunsthandelaren in Maastricht? Die kijken op 9 maart naar de verkeerde kunstwerken en hebben dit jaar gewoon pech...

Stuur jouw kunstwerk vóór 2 maart naar kinderpagina@nrc.nl of naar NRC Handelsblad, kinderpagina, o.v.v. KinderTefaf, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam