Perfecte bergplaats voor je plasma-tv

Een grote tv is vooral leuk als ie aanstaat. Maar om nou de hele tijd tegen zo’n 50 inch gevaarte aan te moeten kijken als er niets op tv is… De Amerikaanse firma MK1 Studio bedacht iets wat alleen Amerikanen kunnen bedenken: een hydraulische installatie die je televisie onder het bed vandaan tovert zodra je

underbed_hebbuh.jpgEen grote tv is vooral leuk als ie aanstaat. Maar om nou de hele tijd tegen zo’n 50 inch gevaarte aan te moeten kijken als er niets op tv is… De Amerikaanse firma MK1 Studio bedacht iets wat alleen Amerikanen kunnen bedenken: een hydraulische installatie die je televisie onder het bed vandaan tovert zodra je het toestel aanzet. De Underbed Lift heeft slechts 8 inch hoogte nodig (zo’n 20 centimeter) en kan in sneltreinvaart (veertig seconden, zie deze video) een loodzwaar scherm in paraatheid brengen. Ziet er prachtig uit, als je de treurige inrichting van de slaapkamer tenminste buiten beschouwing laat. Hoe veel de Underbed Lift moet kosten is niet duidelijk.

Amerikanen houden ervan om hun apparatuur te verstoppen. Denk alleen maar aan de buikspiertrainers, die in elke tv-reclame zo handig onder het bed of in de bezemkast verdwijnen: altijd easy to store! Voor de tv in de huiskamer zijn echter andere oplossingen voorhanden. plasma_fireplace.jpgJe kunt je plasma- of lcd-tv bijvoorbeeld aankleden met een fleurig schilderijtje of anders deze open haard kopen waar je je televisie achter kunt verbergen. De vraag is wat er lelijker is: een zwart tv-scherm of een plastic haard met “realistisch vlameffect”.

Klik hier voor meer handige liftoplossingen voor de home entertainment-liefhebber

    • Marc Hijink