NightLiveXS

NightLiveXS Vergeet de Gouden Harpen en de Edisons, waarbij de platenindustrie zichzelf sigaren uit eigen doos toestopt. De NightLiveXS Awards van het tijdschrift Live XS belooft een prijzenfestival met live-muziek, speciaal bedoeld ter promotie van het clubcircuit. Prijzen voor de beste live-act nationaal en internationaal, beste albums, nieuwkomer en ‘Wat willen we niet meer zien in 2007?’ Er zijn optredens van o.a. The Family Stand, C-Mon & Kypski, Silence Is Sexy en Malle Pietje & the Bimbo’s. 11 febr Paradiso, Amsterdam vanaf 17 uur, zie www.nightlivexs.com. foto Isabel Nabuurs 13-01-2007, Groningen Noorderslag Malle Pietje en de Bimbo's FOTO ISABEL NABUURS Nabuurs, Isabel

Vergeet de Gouden Harpen en de Edisons, waarbij de platenindustrie zichzelf sigaren uit eigen doos toestopt. De NightLiveXS Awards van het tijdschrift Live XS belooft een prijzenfestival met live-muziek, speciaal bedoeld ter promotie van het clubcircuit. Prijzen voor de beste live-act nationaal en internationaal, beste albums, nieuwkomer en ‘Wat willen we niet meer zien in 2007?’ Er zijn optredens van o.a. The Family Stand, C-Mon & Kypski, Silence Is Sexy en Malle Pietje & the Bimbo’s.

11 febr Paradiso, Amsterdam vanaf 17 uur, zie www.nightlivexs.com.