Mijn mooie voertuig (4)

Mijn mooie voertuig (4) klik@nrc.nl Frank de Jongh: „Al 35 jaar rijd ik op een Solex; aangezien ik geen rijbewijs heb, ben ik erg afhankelijk van dit, mij zo dierbare, vervoermiddel. In de Beaujolais, waar ik elk jaar ga druiven plukken, heb ik er ook een staan; daar werd deze foto gemaakt.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘mijn mooie voertuig’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De afgebeelde persoon of personen moeten toestemming hebben geven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week woensdag is het Valentijnsdag. Daarom het thema: ‘mijn Valentijn’. Mail foto’s van je geliefde naar klik@nrc.nl. Jongh, Frank de

Frank de Jongh: „Al 35 jaar rijd ik op een Solex; aangezien ik geen rijbewijs heb, ben ik erg afhankelijk van dit, mij zo dierbare, vervoermiddel. In de Beaujolais, waar ik elk jaar ga druiven plukken, heb ik er ook een staan; daar werd deze foto gemaakt.”