Lichaam

Lichaam Schuchterheid, verlegen spel, vragende blikken en veel stiltes: het is niet het eerste waaraan je denkt bij toneel. Toch munt Lichaam van Olivier Provily bij het Zuidelijk Toneel uit door veel aarzelingen en vertragingen. In nagenoeg plotloos theater en met veel open plekken ontvouwt zich voor de toeschouwer een poëtisch spel van zes spelers die elkaars gevoelens proberen te peilen. Eerder nog dan 'lichaam’ is in deze voorstelling ‘eenzaamheid’ het kenmerk. Intrigerend theateravontuur. Tournee t/m 17 maart. Inl www.hzt.nl Lichaam door Het Zuidelijk Toneel FOTO: Phile Deprez Carola Bärtschiger Deprez, Phile

Schuchterheid, verlegen spel, vragende blikken en veel stiltes: het is niet het eerste waaraan je denkt bij toneel. Toch munt Lichaam van Olivier Provily bij het Zuidelijk Toneel uit door veel aarzelingen en vertragingen. In nagenoeg plotloos theater en met veel open plekken ontvouwt zich voor de toeschouwer een poëtisch spel van zes spelers die elkaars gevoelens proberen te peilen. Eerder nog dan 'lichaam’ is in deze voorstelling ‘eenzaamheid’ het kenmerk. Intrigerend theateravontuur.

Tournee t/m 17 maart. Inl www.hzt.nl