Home Companion

Home Companion A Prairie Home Companion, de laatste film van de eind vorig jaar overleden Robert Altman, is een melodieus gecomponeerde, gefictionaliseerde schets van het gelijknamige radioprogramma, naar een scenario van presentator Garrison Keiler (G.K). Het is een karakteristieke Altman-film, die hem weer terug brengt bij de muziek. En al zegt gastheer G.K. geen behoefte te hebben aan klaagzangen, elk liedje klinkt er toch een stuk treuriger door. Regie: Robert Altman. Met: Meryl Streep, Woody Harrelson, Tommy Lee Jones, Kevin Kline, In: 10 bioscopen. A Prairie Home Companion

A Prairie Home Companion, de laatste film van de eind vorig jaar overleden Robert Altman, is een melodieus gecomponeerde, gefictionaliseerde schets van het gelijknamige radioprogramma, naar een scenario van presentator Garrison Keiler (G.K). Het is een karakteristieke Altman-film, die hem weer terug brengt bij de muziek. En al zegt gastheer G.K. geen behoefte te hebben aan klaagzangen, elk liedje klinkt er toch een stuk treuriger door.

Regie: Robert Altman. Met: Meryl Streep, Woody Harrelson, Tommy Lee Jones, Kevin Kline, In: 10 bioscopen.