Glasharmonica

Glasharmonica De glasharmonica, het antieke instrument met ronddraaiend glas in water dat een magisch, etherisch geluid voortbrengt, klinkt tijdens een concert waarbij Sylvia Maessen haar compositie Rubayiat speelt, gezongen door sopraan Irene Maessen. Verder muziek van onder anderen Martinu, Poulenc en Gaubert (Fluitsonate nr. 1) en premières van Alan Mills en Frank van Gompel. Glasharmonica: 12 febr 20u15 Uilenburger Synagoge, Nieuw Uilenburgerstraat 91 Amsterdam res 020 4227001; inl: www.leosmit.nl Glass armonica (English) glasharmonica

De glasharmonica, het antieke instrument met ronddraaiend glas in water dat een magisch, etherisch geluid voortbrengt, klinkt tijdens een concert waarbij Sylvia Maessen haar compositie Rubayiat speelt, gezongen door sopraan Irene Maessen. Verder muziek van onder anderen Martinu, Poulenc en Gaubert (Fluitsonate nr. 1) en premières van Alan Mills en Frank van Gompel.

Glasharmonica: 12 febr 20u15 Uilenburger Synagoge, Nieuw Uilenburgerstraat 91 Amsterdam res 020 4227001; inl: www.leosmit.nl