Doe Maar!

Doe Maar! Deze musical in de regie van Jos Thie over de succesvolle Nederlandse popgroep Doe Maar (1979-1985) is geschreven in de stijl van Mama Mia! In een verzonnen verhaal passen de beroemdste liedjes feilloos. Iedereen heeft in deze show zijn schitterelementen: Lennette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Jan Rot, Daniël Boissevain, Jan Elbertse, Annick Boer, Dorien Haan en Bart Rijnink: ze stelen allemaal de show. De nummers van Doe Maar lijken helemaal voor deze musical geschreven. Tournee t/m 17 juni. Inl 0900-40003000; www,theaterhits.nl foto Roy Beusker Foto: Roy Beusker Beusker, Roy

Deze musical in de regie van Jos Thie over de succesvolle Nederlandse popgroep Doe Maar (1979-1985) is geschreven in de stijl van Mama Mia! In een verzonnen verhaal passen de beroemdste liedjes feilloos. Iedereen heeft in deze show zijn schitterelementen: Lennette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Jan Rot, Daniël Boissevain, Jan Elbertse, Annick Boer, Dorien Haan en Bart Rijnink: ze stelen allemaal de show. De nummers van Doe Maar lijken helemaal voor deze musical geschreven.

Tournee t/m 17 juni. Inl 0900-40003000; www,theaterhits.nl