Althea Thauberger

Althea Thauberger Althea Thauberger (1970) maakt haar kunstwerken samen met jongeren. Het zijn intensieve samenwerkingsprojecten die resulteren in performances. De jongeren, allemaal amateurs, zingen en acteren. Thauberger ensceneert en legt vast. Het Utrechtse kunstcentrum BAK presenteert nu Thaubergers eerste Europese solotentoonstelling met één audiowerk en vier video’s die het midden houden tussen bewegingstheater, musical en film. Alone Again T/m 25 febr in BAK, Lange Nieuwstraat 4, Utrecht. Inl: www.bak-utrecht.nl, 030-2316125 A. Thauberger : ‘A Memory Lasts Forever’, 2004, 31 min., video still Thauberger, Althea

Althea Thauberger (1970) maakt haar kunstwerken samen met jongeren. Het zijn intensieve samenwerkingsprojecten die resulteren in performances. De jongeren, allemaal amateurs, zingen en acteren. Thauberger ensceneert en legt vast. Het Utrechtse kunstcentrum BAK presenteert nu Thaubergers eerste Europese solotentoonstelling met één audiowerk en vier video’s die het midden houden tussen bewegingstheater, musical en film.

Alone Again T/m 25 febr in BAK, Lange Nieuwstraat 4, Utrecht. Inl: www.bak-utrecht.nl, 030-2316125