Stalen Sony

W880i: Bellende walkman / Sony Ericsson

Aan de vooravond van de 3GSM, de Europese beurs voor mobiele telefonie, komt Sony Ericsson met 8 nieuwe gsm’s op de proppen. De meest opvallende zijn twee Cybershot modellen (K810i en K550i) en twee music phones, oftewel bellende mp3-spelers. De mooiste daarvan is de W880i, een UMTS-telefoon die als walkman dient – of net andersom.

De Steel Silver uitvoering ziet er gelikt uit en het toestel is plat (9,4 mm). Da’s een stuk beter handelbaar dan de wat logge W850 die eerder getest werd in Hebben. De gsm kan tot 18 uur lang muziek afspelen en wordt geleverd met 1 GB geheugen voor de opslag van liedjes, foto’s en filmpjes. Over film gesproken: op 3GSM is veel aandacht voor mobiele video: Robert Redford, acteur en organisator van het Sundance Film Festival, komt bijvoorbeeld met een serie films, speciaal bedoeld voor mobieltjes.

Marc Hijink

Meer specificaties en links op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink