Radio Voorkeur

Desmet live. Hoofdgast is Cox Habbema die momenteel een monoloog speelt op basis van het boek Nee heb je van Renate Rubinstein. Rubinstein schreef dit naar aanleiding van haar ziekte multiple sclerose. Verder onder anderen de communicatietrainers Ingrid Kerkvliet en Vivian Siebering over hun workshop Aan de slag met je idealen! waarin ze mensen leren hun idealen om te zetten in daden. Radio 5, 18.02-19.50u.

De avonden. Onder anderen stedebouwkundige Pieter van Wesemael over het onderzoek De gezonde wijk waaruit blijkt dat een groene, ruime wijk niet per se een gezonde wijk hoeft te betekenen. Concertzender, 20.03-22.00u.

Hoe?Zo! Onder het motto ‘de gebroeders Meester geven zin aan je leven’, een gesprek met de filosofen Frank en Maarten Meester over hun nieuwste boek Meesters in religie. Radio 5, 21.03-22.00u.

Casa luna. Bestuurskundige Klaartje Peters vertelt over haar boek Het opgeblazen bestuur waarin zij o.a. kritiek uit op het provinciaal bestuur, bankieren met belastinggeld en peperdure dienstauto’s. Radio 1, 0.04-1.00u.