Mijn mooie voertuig (3)

Mijn mooie voertuig (3) klik@nrc.nl Alexander Swen: „Op onze fietsvakantie naar Frankrijk raakte een vlaggetje defect. Uit balorigheid heb ik het toen op de voorkant van mijn fiets gemonteerd. Op de foto maak ik een proefritje op de camping. Mijn vriendin schoot deze foto en ik vind hem geweldig.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Thema deze week: ‘mijn mooie voertuig’. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De afgebeelde personen moeten toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Trots op je opgelapte oldtimer? Of heb je je fiets uniek versierd? Mail foto’s naar klik@nrc.nl.

Alexander Swen: „Op onze fietsvakantie naar Frankrijk raakte een vlaggetje defect. Uit balorigheid heb ik het toen op de voorkant van mijn fiets gemonteerd. Op de foto maak ik een proefritje op de camping. Mijn vriendin schoot deze foto en ik vind hem geweldig.”