W880i: stalen Sony Ericsson walkman

Aan de vooravond van de 3GSM, de Europese beurs voor mobiele telefonie, komt Sony Ericsson met 8 nieuwe gsm’s op de proppen. De meest opvallende zijn twee nieuwe Cybershots (K810i en K550i) en twee nieuwe music phones, oftewel bellende mp3-spelers. De mooiste daarvan is de W880i, een UMTS-telefoon die als walkman dient – of net

w880_Hebben.jpgAan de vooravond van de 3GSM, de Europese beurs voor mobiele telefonie, komt Sony Ericsson met 8 nieuwe gsm’s op de proppen. De meest opvallende zijn twee nieuwe Cybershots (K810i en K550i) en twee nieuwe music phones, oftewel bellende mp3-spelers.
De mooiste daarvan is de W880i, een UMTS-telefoon die als walkman dient - of net andersom.

De Steel Silver uitvoering ziet er gelikt uit, maar het toestel is vooral prettig plat (9,4 mm). Da’s een stuk beter dan de wat logge W850 die eerder getest werd in Hebben. Zie ook deze eerdere test van Music Phones.
De W880 kan tot 18 uur lang muziek afspelen, heeft 6,5 uur gesprekstijd en wordt geleverd met 1 GB geheugen voor de opslag van liedjes, foto’s en filmpjes. Over film gesproken: op 3GSM is veel aandacht voor mobiele video: zelfs Robert Redford, acteur en bekend van het Sundance Film Festival, komt met een serie onafhankelijke films die speciaal bedoeld zijn voor mobieltjes. Kijk hier voor de aankondiging.

Bekijk hier de specificaties van de nieuwe Cybershot telefoons. En hier lees je meer over de nieuwe W880i en de W610i.

    • Marc Hijink