Titelverdediger Miller faalt bij WK

Titelverdediger Miller faalt bij WK ARE, 6 febr. De Amerikaan Bode Miller in actie bij het eerste onderdeel van de wereldkampioenschappen skiën, de Super-G. De WK zouden zaterdag beginnen, maar door slecht weer kon er twee dagen niet geskied worden. Titelverdediger Miller was de favoriet voor de zege, maar hij eindigde op de 21ste plaats. De Italiaan Patrick Staudacher was de verrassende winnaar van de Super-G. De 26-jarige skiër uit Zuid-Tirol had 1 minuut en 14,30 seconden nodig om de 2.137 meter lange piste af te leggen. Het is zijn eerste grote alpine-overwinning. Fritz Strobl uit Oostenrijk en de Zwitser Bruno Kernen wonnen respectievelijk zilver en brons. Foto AP Bode Miller of the United States skis near the end of the course during the Men's Super-G at the World Alpine Ski Chmpionships in Are, Sweden, Tuesday Feb. 6, 2007. (AP Photo/Luca Bruno)
Titelverdediger Miller faalt bij WK ARE, 6 febr. De Amerikaan Bode Miller in actie bij het eerste onderdeel van de wereldkampioenschappen skiën, de Super-G. De WK zouden zaterdag beginnen, maar door slecht weer kon er twee dagen niet geskied worden. Titelverdediger Miller was de favoriet voor de zege, maar hij eindigde op de 21ste plaats. De Italiaan Patrick Staudacher was de verrassende winnaar van de Super-G. De 26-jarige skiër uit Zuid-Tirol had 1 minuut en 14,30 seconden nodig om de 2.137 meter lange piste af te leggen. Het is zijn eerste grote alpine-overwinning. Fritz Strobl uit Oostenrijk en de Zwitser Bruno Kernen wonnen respectievelijk zilver en brons. Foto AP Bode Miller of the United States skis near the end of the course during the Men's Super-G at the World Alpine Ski Chmpionships in Are, Sweden, Tuesday Feb. 6, 2007. (AP Photo/Luca Bruno) Associated Press