RAF

Opsporingsposter Baader Meinhof Groep RAF op internet
Opsporingsposter Baader Meinhof Groep RAF op internet

Krijgen twee leden van de RAF die in Duitsland in de gevangenis zitten gratie of niet? Die discussie wordt momenteel in de Bondsrepubliek gevoerd. Rafinfo.de is een uitgebreide, Duitstalige site over de geschiedenis van de Rote Armee Fraktion. Op de site is een uitgebreide geschiedenis van de terreurbeweging te vinden, in zestien hoofdstukken, biografieën van de leden, informatie over de verschillende commandogroepen en hun doelen, namen en levensgeschiedenissen. ‘This is Baader Meinhof’ is een Engelstalige site over de geschiedenis van het terrorisme in de Bondsrepubliek van 1968 tot 1977. De site is gemaakt door Richard Huffman uit Seattle. Zijn vader Chuck Huffman werkte bij de explosievendienst van het Amerikaanse leger in West-Berlijn en heeft begin jaren zeventig zeven bommen van de Baader-Meinhofgroep onschadelijk gemaakt. Huffman is ook bezig met een boek over de Baader-Meinhofgroep.

Meer info: www.rafinfo.de; www.baader-meinhof.com