Mijn mooie voertuig (2)

Mijn mooie voertuig (2) klik@nrc.nl Jorrit Vijn en Ine Raangs: „Sinds een jaar zijn wij de trotse eigenaren van deze klassieke Honda. Helaas hadden we op vakantie in Frankrijk een paar probleempjes met de ontsteking. Door de Hondamatic automaat kan hij niet gesleept worden, dus kwam er een grote dépanneur ons autootje ophalen. Na een lichte ingreep kwamen we ermee thuis.”
Mijn mooie voertuig (2) klik@nrc.nl Jorrit Vijn en Ine Raangs: „Sinds een jaar zijn wij de trotse eigenaren van deze klassieke Honda. Helaas hadden we op vakantie in Frankrijk een paar probleempjes met de ontsteking. Door de Hondamatic automaat kan hij niet gesleept worden, dus kwam er een grote dépanneur ons autootje ophalen. Na een lichte ingreep kwamen we ermee thuis.” Vijn, Jorrit

Jorrit Vijn en Ine Raangs: „Sinds een jaar zijn wij de trotse eigenaren van deze klassieke Honda. Helaas hadden we op vakantie in Frankrijk een paar probleempjes met de ontsteking. Door de Hondamatic automaat kan hij niet gesleept worden, dus kwam er een grote dépanneur ons autootje ophalen. Na een lichte ingreep kwamen we ermee thuis.”