Litvinenko desgevraagd leverbaar

beurs2_1.jpgHet recente schandaaltje indachtig ging ik op de Veiligheidsbeurs van Moskou op zoek naar Litvinenko-schietschijven. Dit Duitse bedrijf levert ze desgevraagd. (Trof u ooit een legere website? De heren zitten in de anti-terreur. Een verkoper vertelde me dat de Duitsers contact zoeken met militaire types, politie of geheim agenten. ‘Daar zit het geld, maar tot dusver valt het me wat tegen in Moskou. Ik hoop op meer uniformen.’) 

De Duitsers leveren fraaie schietschijven (in de stijl van, of zelf getekend door Jean Giraud Malik, zie onder). Die zijn uit voorraad leverbaar. Maar maken ze ook schietschijven op maat, van meneer Litvinenko bijvoorbeeld? ’Ja hoor, natuurlijk, als u dat wilt. Heeft u een foto? Hoeveel schietschijven had u in gedachten?’

Iemand geïnteresseerd in iets aardigs voor op de schietclub? Boven de duizend wordt het voordelig. Al was me niet duidelijk of de Duitsers beseften wie Litvinenko was.

(UPDATE: Ik zie dat rebellenwebsite Kavkaz-centrum naar deze post linkt omdat doelwitten met Litvinenko op de beurs te koop zouden zijn. Niet waar dus, beter lezen!)  

 b3.jpgb4.jpg

b2.jpgb1.jpg

 

    • Coen van Zwol