Jakarta wacht tot het water zakt

Jakarta wacht tot het water zakt Jakarta, 6 febr. Enkele laaggelegen wijken van de Indonesische hoofdstad Jakarta zijn afgelopen nacht opnieuw ondergelopen door aanhoudende regenval. Maar elders in de stad is de situatie enigszins verbeterd. Meer dan 115.000 mensen zouden weer naar hun huis zijn teruggekeerd. De autoriteiten waarschuwen wel voor het uitbreken van ziektes. Het officiële dodental van de overstromingen staat op 44. Foto AP An Indonesian man sits in the second floor of his house as people make their way through a flooded neighborhood Tuesday Feb. 6, 2007 in Jakarta, Indonesia. Overnight downpours sent floodwaters coursing back into low-lying parts of Indonesia's capital Tuesday, but authorities said floods had receded elsewhere, allowing more than 115,000 people to go home.(AP Photo/Ed Wray)
Jakarta wacht tot het water zakt Jakarta, 6 febr. Enkele laaggelegen wijken van de Indonesische hoofdstad Jakarta zijn afgelopen nacht opnieuw ondergelopen door aanhoudende regenval. Maar elders in de stad is de situatie enigszins verbeterd. Meer dan 115.000 mensen zouden weer naar hun huis zijn teruggekeerd. De autoriteiten waarschuwen wel voor het uitbreken van ziektes. Het officiële dodental van de overstromingen staat op 44. Foto AP An Indonesian man sits in the second floor of his house as people make their way through a flooded neighborhood Tuesday Feb. 6, 2007 in Jakarta, Indonesia. Overnight downpours sent floodwaters coursing back into low-lying parts of Indonesia's capital Tuesday, but authorities said floods had receded elsewhere, allowing more than 115,000 people to go home.(AP Photo/Ed Wray) Associated Press