CORRECTIES & AANVULLINGEN

Paarlberg

Het artikel Onderzoek naar Paarlberg-relatie (5 februari, pagina 3) wekt de suggestie dat Jan-Dirk Paarlberg en VVD-politicus Sjoerd S. worden verdacht van valsheid in geschrifte. De verdenking betreft niet Paarlberg, volgens diens advocaat. Het onderzoek richt zich op S., wegens opmaken van een valse akte met betrekking tot een transactie tussen S. en Paarlberg.

Vermist jongetje

Het bericht Zoektocht naar vermist jongetje (5 februari, pagina 3) meldde dat de politie in Limburg sinds zondagmiddag op zoek is naar een verdwenen jongetje. Het jongetje keerde in de nacht van zondag op maandag naar huis terug.

Web 2.0

In de illustratie bij het artikel Web 2.0 – Het is weer feest in South Park (3 februari, pagina 23) wordt San Francisco gesitueerd aan de Atlantische Oceaan. Bedoeld is de Grote Oceaan.

Adolf Muschg

In het artikel ‘Nederlandse regering, ‘take no as an answer’ (1 februari, pagina 7) wordt schrijver Adolf Muschg diverse malen incorrect aangeduid als Muschq. De Engelse uitdrukking in de kop luidt overigens ‘take no for an answer’.

Honegger

In Jansons combineert apart (2 februari, pagina 6) wordt Pacific 2.3.1 van Arthur Honegger aangeduid als stoomschipmuziek. Bedoeld is: stoomtreinmuziek.