Beatrix ontvangt Britse collega

Beatrix ontvangt Britse collega Rotterdam. Koningin Beatrix ontvangt de Britse koningin Elizabeth II en haar man Philip. The Queen was voor één dag over, voor de viering van het 400-jarig bestaan van de Engelse Hervormde Kerk in Amsterdam. De 80-jarige Elizabeth komt zelden naar Nederland. In 1958 bracht ze een staatsbezoek, in 1962 was ze bij het zilveren huwelijksfeest van Juliana en Bernhard en in 1988 was ze hier voor de William & Mary-herdenking. Foto Reuters The Netherland's Queen Beatrix (L) greets Britain's Queen Elizabeth (C) and Prince Philip as they arrive at Rotterdam Airport February 5, 2007. Queen Elizabeth is in the Netherlands to mark the 400th anniversary of Amsterdam's English Reformed Church, the oldest English-speaking congregation outside Britain. REUTERS/Robin Utrecht/Pool (NETHERLANDS) Reuters