Wilkinson maakt glorieuze rentree

Wilkinson maakt glorieuze rentree Londen, 5 Febr. Londen, 5 Febr. Jonnie Wilkinson maakte zaterdag een glorieuze rentree in het Engelse rugbyteam. De man die in 2003 Engeland naar de wereldtitel schoot, maakte na ruim drie jaar van slepende blessures in het duel op Twickenham tegen Schotland 27 punten, waaronder een try. Op de foto scoort hij op zijn bekende, elegante wijze met een conversie. Vooraf was er veel kritiek op de selectie van Wilkinson, omdat hij de laatste drie maanden nauwelijks had gespeeld. Engeland won de eerste wedstrijd in het zeslandentoernooi met 42-20. Frankrijk begon het toernooi in Rome met een 39-3 zege op Italië. Ierland versloeg in Cardiff Wales met 19-9. (Foto Reuters) England's Jonny Wilkinson scores a penalty kick against Scotland during their Six Nations international rugby union match at Twickenham in London February 3, 2007. REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN) REUTERS