UV-therapie tegen huidaandoeningen

UV-therapie tegen huidaandoeningen Rotterdam. In de Amsterdamse RAI was dit weekend de New Beauty beurs, ‘het evenement over plastische chirurgie en anti-aging’. Op het programma stonden presentaties over inwendige bh’s tegen uitgezakte borsten, ‘spataderen: hoe kom je ervan af’ en ‘wij ontwerpen uw lach’. De vrouw op de foto wordt behandeld met UV-therapie, dat gebruikt wordt tegen acne en huidkanker. Foto Rein van Zanen WFA03:NEW BEAUTY 2007:AMSTERDAM;04FEB2007- Foto vrouw wordt behandeld met de UV-therapiesystemen voor dermatologie, het wordt o.a. ook gebruikt tegen acne en huidkanker. Waldmann Lichttechnik is de wereldmarktleiden in UV-therapiesystemen. Tweedaags evenement over cosmetische ingrepen en behandelingen. Het evenement wordt gehouden in de Amsterdam RAI op 3 en 4 februari 2007. WFA/jvdh/str. Rein van Zanen WFA WFA