‘Speedy Weedy’ gaat horizontaal

‘Speedy Weedy’ gaat horizontaal Rodeo-ster Chris Harris wordt achterover geworpen terwijl hij zijn specialiteit uitvoert: het ‘bare back’-paardrijden van afgelopen zaterdag tijdens de San Antonio Stock Show en Rodeo in Texas. Een paar jaar geleden zag het leven er voor Harris nog heel anders uit. Door zijn metamfetaminegebruik stond hij bij andere rodeorijders bekend als ‘Speedy Weedy’. Harris was afwisselend stoned en dronken en belandde in 2003 in de gevangenis. In 2006 maakte hij een comeback en vocht zich terug tot de top van het Amerikaanse rodeowezen. De 58ste editie van San Antonio Stock Show en Rodeo duurt van 1 tot en met 18 februari . Het evenement trekt gemiddeld meer dan een miljoen bezoekers. Het motto is nog altijd: ‘Helping Youth Today So That Agriculture Can Grow Tomorrow.’ Foto AP, Edward A. Ornelas Chris Harris, from Itasca, Texas, competes in the bare back riding event Saturday, Feb. 3, 2007, at the 58th annual San Antonio Stock Show & Rodeo in San Antonio, Texas. (AP Photo/San ANtonio Express-News, Edward A. Ornelas) ** MAGS OUT NO SALES SAN ANTONIO OUT ** Associated Press

Rodeo-ster Chris Harris wordt achterover geworpen terwijl hij zijn specialiteit uitvoert: het ‘bare back’-paardrijden van afgelopen zaterdag tijdens de San Antonio Stock Show en Rodeo in Texas.

Een paar jaar geleden zag het leven er voor Harris nog heel anders uit. Door zijn metamfetaminegebruik stond hij bij andere rodeorijders bekend als ‘Speedy Weedy’. Harris was afwisselend stoned en dronken en belandde in 2003 in de gevangenis. In 2006 maakte hij een comeback en vocht zich terug tot de top van het Amerikaanse rodeowezen.

De 58ste editie van San Antonio Stock Show en Rodeo duurt van 1 tot en met 18 februari . Het evenement trekt gemiddeld meer dan een miljoen bezoekers. Het motto is nog altijd: ‘Helping Youth Today So That Agriculture Can Grow Tomorrow.’