Mp3-muts

Fast Forward op je hoofd. Nike Hatphones

Nike doet het al een tijdje met iPods, bijvoorbeeld door middel van een draadloze stappenteller die in verbinding staat met een iPod nano. De Nike Hatphones tapt uit hetzelfde vaatje. Het is een muts voor mp3-spelers, waarbij je het klikwiel van een iPod kunt bedienen door je op het achterhoofd te krabben. Handig tijdens het sporten, als je geen mogelijkheid hebt om rustig een liedje naar keuze uit te zoeken. Op de achterkant van de muts zit een veld met aanraakgevoelige puntjes die impulsen doorgeven aan de iPod. De Hatphones (in plaats van headphones, werkelijk hilarisch) kosten 60 dollar in de Nike webshop. Het kan goedkoper, met de iSoundcap (foto). Deze klep-pet kost 20 dollar en kan een iPod nano huisvesten. Helaas is de iSoundcap zo lelijk dat je nog niet dood gevonden wilt worden met zoiets op je hoofd.

Marc Hijink

Meer links en gadgets op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink