Virginia Woolf

Virginia Woolf Toneel Nieuwe versie van Edgar Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? uit 1962 in de regie van Gerard Jan Rijnders en gebaseerd op de vertaling van Gerard Reve. Met o.m. met Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen. Wie is er bang voor Virginia Woolf Hummelinck Stuurman Theaterbureau van Edward Albee regie:Gerardjan Rijnders spel:Olga Zuiderhoek,Porgy Franssen,Eline ten Camp,Ruben Brinkman
Virginia Woolf Toneel Nieuwe versie van Edgar Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? uit 1962 in de regie van Gerard Jan Rijnders en gebaseerd op de vertaling van Gerard Reve. Met o.m. met Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen. Wie is er bang voor Virginia Woolf Hummelinck Stuurman Theaterbureau van Edward Albee regie:Gerardjan Rijnders spel:Olga Zuiderhoek,Porgy Franssen,Eline ten Camp,Ruben Brinkman Duin, Ben van

Nieuwe versie van Edgar Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? uit 1962 in de regie van Gerard Jan Rijnders en gebaseerd op de vertaling van Gerard Reve. Met o.m. met Olga Zuiderhoek en Porgy Franssen.

„Hoe bewonderingswaardig feilloos deze opvoering ook is – met mooie bijrollen van Eline ten Camp en Ruben Brinkman – echt tragisch is ze niet. Verrassend is Rijnders’ interpretatie ook niet – zeker niet gezien zijn reputatie als stukkenbreker. [...] Maar ook een gewone, mooie Virginia Woolf is prachtig. Al zou je deze klassieker duizend keer opvoeren, dan nog zijn er nieuwe lagen en details in te ontdekken.”

Kester Freriks, 29 januari 2007

Tournee t/m 19 mei. Inl.: 020-6164004 of www.hummelinckstuurman.nl