Doe Maar!

Doe Maar! Musical Musical in de regie van Jos Thie over de succesvolle Nederlandse popgroep Doe Maar (1979-1984). Doe Maar! is gemaakt volgens het Mama Mia!-procédé: een verzonnen verhaal waarin de oude nummers passen alsof ze er speciaal voor geschreven zijn. Foto: Roy Beusker Beusker, Roy

Musical in de regie van Jos Thie over de succesvolle Nederlandse popgroep Doe Maar (1979-1984). Doe Maar! is gemaakt volgens het Mama Mia!-procédé: een verzonnen verhaal waarin de oude nummers passen alsof ze er speciaal voor geschreven zijn.

„Het door Pieter van de Waterbeemd geschreven script is fonkelend fris en zet in ultrakorte scènetjes acht puntig geprofileerde personages neer. [...] Iedereen heeft in deze show zijn schittermomenten. Lenette van Dongen, Kim-Lian van der Meij, Jan Rot, Daniël Boissevain, Jan Elbertse, Annick Boer, Dorien Haan en Bart Rijnink – geen van hen steelt de show omdat ze allemaal de show stelen.”

Henk van Gelder, 29 januari 2007

Tournee t/m 17/6. inl.: 0900-40003000 of www.theaterhits.nl