Moord in Musselkanaal

Moord in Musselkanaal GRONINGEN. Herdenkingstekens voor een Duits echtpaar dat afgelopen zomer werd vermoord in Musselkanaal, in de provincie Groningen. Een 24-jarige man werd gisteren veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor de moord. Hij sloeg de 73-jarige man en diens 71-jarige echtgenote dood met bermpalen. Een zestienjarig meisje stond op de uitkijk, en kreeg eerder 204 dagen celstraf en jeugd-tbs. Een derde medeverdachte komt later voor de rechter. De drie wilden de auto van het echtpaar stelen. Foto FBF 010207 Groningen Twintig jaar cel kreeg de 25 jarige moord verdachte op het bejaard Duits echtpaar donderdag van de rechter te horen. Het 16 jarig meisje uit Musselkanaal, is veroordeeld tot 204 dagen cel en jeugd tbs. De derde verdachte een 17 jarige jongen wordt nog geestelijk onderzocht en komt later voor de rechter. De twee jongens hebben bekend in de zomer van 2006 een Duits echtpaar te hebben doodgeslagen met bermpalen. Het meisje stond op de uitkijk. Het ging de daders om de auto die ze in Polen ten gelde wilden maken. Het Duitse echtpaar zat aan een kanaal in Musselkanaal te vissen en werden nietsvermoedend door de jongen om het leven gebracht. FOTO: FOTOGRAFIE: FBF.NL NAAMSVERMELDING COPYRIGHT FOTO: FBF.NL DE BRUINLAAN 26 1427 AH AMSTELHOEK BELANGRIJK-GEVOLGEN BIJ PLAATSING VAN FBF.NL FOTO'S EN TEKST IN MEDIA OF ANDERS ZIJN VOOR EIGEN AANSPRAKELIJKHEID. SITE www.fbf.nl EMAIL fotografie@fbf.nl FRANK VAN DEN BERG GSM 06-53339633 ERWIN HERMANNS GSM 06-15042208
Moord in Musselkanaal GRONINGEN. Herdenkingstekens voor een Duits echtpaar dat afgelopen zomer werd vermoord in Musselkanaal, in de provincie Groningen. Een 24-jarige man werd gisteren veroordeeld tot twintig jaar gevangenisstraf voor de moord. Hij sloeg de 73-jarige man en diens 71-jarige echtgenote dood met bermpalen. Een zestienjarig meisje stond op de uitkijk, en kreeg eerder 204 dagen celstraf en jeugd-tbs. Een derde medeverdachte komt later voor de rechter. De drie wilden de auto van het echtpaar stelen. Foto FBF 010207 Groningen Twintig jaar cel kreeg de 25 jarige moord verdachte op het bejaard Duits echtpaar donderdag van de rechter te horen. Het 16 jarig meisje uit Musselkanaal, is veroordeeld tot 204 dagen cel en jeugd tbs. De derde verdachte een 17 jarige jongen wordt nog geestelijk onderzocht en komt later voor de rechter. De twee jongens hebben bekend in de zomer van 2006 een Duits echtpaar te hebben doodgeslagen met bermpalen. Het meisje stond op de uitkijk. Het ging de daders om de auto die ze in Polen ten gelde wilden maken. Het Duitse echtpaar zat aan een kanaal in Musselkanaal te vissen en werden nietsvermoedend door de jongen om het leven gebracht. FOTO: FOTOGRAFIE: FBF.NL NAAMSVERMELDING COPYRIGHT FOTO: FBF.NL DE BRUINLAAN 26 1427 AH AMSTELHOEK BELANGRIJK-GEVOLGEN BIJ PLAATSING VAN FBF.NL FOTO'S EN TEKST IN MEDIA OF ANDERS ZIJN VOOR EIGEN AANSPRAKELIJKHEID. SITE www.fbf.nl EMAIL fotografie@fbf.nl FRANK VAN DEN BERG GSM 06-53339633 ERWIN HERMANNS GSM 06-15042208 FBF.NL FOTOGRAFIE