Help!

Help! Wij zouden het heel fijn vinden als iedereen iets deed voor het milieu. Want als jij dit leest, Help dan!!! Want als er nu nog meer bomen worden omgekapt, dan wordt het over een paar jaar tussen de 50 en 60 graden, dus doe dat niet! En help zelf en minder roken en minder auto rijden. Want dat veroorzaakt gas. Ondertekend door de natuurgroep. Marie Janette Haspels en Beer Saatrube, 6 jaar, Daantje van Schagen en Mees Warmerdam, 7 jaar, en Romy van Diepen, Afra v/d Hogen, en Celine Offerman, 8 jaar, allen uit Amsterdam
Help! Wij zouden het heel fijn vinden als iedereen iets deed voor het milieu. Want als jij dit leest, Help dan!!! Want als er nu nog meer bomen worden omgekapt, dan wordt het over een paar jaar tussen de 50 en 60 graden, dus doe dat niet! En help zelf en minder roken en minder auto rijden. Want dat veroorzaakt gas. Ondertekend door de natuurgroep. Marie Janette Haspels en Beer Saatrube, 6 jaar, Daantje van Schagen en Mees Warmerdam, 7 jaar, en Romy van Diepen, Afra v/d Hogen, en Celine Offerman, 8 jaar, allen uit Amsterdam

Wij zouden het heel fijn vinden als iedereen iets deed voor het milieu. Want als jij dit leest, Help dan!!! Want als er nu nog meer bomen worden omgekapt, dan wordt het over een paar jaar tussen de 50 en 60 graden, dus doe dat niet! En help zelf en minder roken en minder auto rijden. Want dat veroorzaakt gas. Ondertekend door de natuurgroep.

Marie Janette Haspels en Beer Saatrube, 6 jaar, Daantje van Schagen en Mees Warmerdam, 7 jaar, en Romy van Diepen, Afra v/d Hogen, en Celine Offerman, 8 jaar, allen uit Amsterdam