Even niet in beeld

Even niet in beeld washington. Lynn Pace lacht terwijl haar echtgenoot Peter Pace zich onder zijn servet verstopt. Tijdens het National Prayer Breakfast gisteren in Washington werd generaal Pace, voorzitter van de verenigde chefs van staven, op het matje geroepen. Het kopje koffie van de Commander-in-Chief , tafelgenoot George W. Bush, stond nog niet klaar toen de president arriveerde. Ten overstaan van de zaal besloot Bush daarop grijnzend zelf koffie in te schenken. Pace kreeg de slappe lach, viel bijna van zijn stoel en besloot zich uiteindelijk even aan de lens van de camera’s te onttrekken. Het eerste officiële National Prayer Breakfast van de christelijke organisatie The Family, ook The Fellowship Foundation, werd gehouden in 1953. Het oorspronkelijke doel was versterking van de banden tussen christelijke leiders. Inmiddels trekt het evenement elke keer in februari ongeveer drieduizend vooraanstaande personen. De Amerikaanse president houdt traditioneel een toespraak, vorig jaar was U2-zanger Bono een van de sprekers. Peter Pace is als voorzitter van de van de verenigde chefs van staven de belangrijkste militaire adviseur van Bush. Bij zijn aanstelling in september 2005 werd Pace de eerste marinier in die functie. Foto AFP/Brendan Smialowski Lynn Pace (L) laughs while her husband Chairman of the Joint Chiefs Marine General Peter Pace (R) covers his head in a napkin after failing to pour coffee for US President George W. Bush during the National Prayer Breakfast 01 February 2007 in Washington, DC. AFP PHOTO/Brendan SMIALOWSKI schaamte
Even niet in beeld washington. Lynn Pace lacht terwijl haar echtgenoot Peter Pace zich onder zijn servet verstopt. Tijdens het National Prayer Breakfast gisteren in Washington werd generaal Pace, voorzitter van de verenigde chefs van staven, op het matje geroepen. Het kopje koffie van de Commander-in-Chief , tafelgenoot George W. Bush, stond nog niet klaar toen de president arriveerde. Ten overstaan van de zaal besloot Bush daarop grijnzend zelf koffie in te schenken. Pace kreeg de slappe lach, viel bijna van zijn stoel en besloot zich uiteindelijk even aan de lens van de camera’s te onttrekken. Het eerste officiële National Prayer Breakfast van de christelijke organisatie The Family, ook The Fellowship Foundation, werd gehouden in 1953. Het oorspronkelijke doel was versterking van de banden tussen christelijke leiders. Inmiddels trekt het evenement elke keer in februari ongeveer drieduizend vooraanstaande personen. De Amerikaanse president houdt traditioneel een toespraak, vorig jaar was U2-zanger Bono een van de sprekers. Peter Pace is als voorzitter van de van de verenigde chefs van staven de belangrijkste militaire adviseur van Bush. Bij zijn aanstelling in september 2005 werd Pace de eerste marinier in die functie. Foto AFP/Brendan Smialowski Lynn Pace (L) laughs while her husband Chairman of the Joint Chiefs Marine General Peter Pace (R) covers his head in a napkin after failing to pour coffee for US President George W. Bush during the National Prayer Breakfast 01 February 2007 in Washington, DC. AFP PHOTO/Brendan SMIALOWSKI schaamte AFP

Lynn Pace lacht terwijl haar echtgenoot Peter Pace zich onder zijn servet verstopt. Tijdens het National Prayer Breakfast gisteren in Washington werd generaal Pace, voorzitter van de verenigde chefs van staven, op het matje geroepen. Het kopje koffie van de Commander-in-Chief , tafelgenoot George W. Bush, stond nog niet klaar toen de president arriveerde.

Ten overstaan van de zaal besloot Bush daarop grijnzend zelf koffie in te schenken. Pace kreeg de slappe lach, viel bijna van zijn stoel en besloot zich uiteindelijk even aan de lens van de camera’s te onttrekken.

Het eerste officiële National Prayer Breakfast van de christelijke organisatie The Family, ook The Fellowship Foundation, werd gehouden in 1953. Het oorspronkelijke doel was versterking van de banden tussen christelijke leiders. Inmiddels trekt het evenement elke keer in februari ongeveer drieduizend vooraanstaande personen. De Amerikaanse president houdt traditioneel een toespraak, vorig jaar was U2-zanger Bono een van de sprekers.

Peter Pace is als voorzitter van de van de verenigde chefs van staven de belangrijkste militaire adviseur van Bush. Bij zijn aanstelling in september 2005 werd Pace de eerste marinier in die functie.