Eigen kunstbeurs: De DeKaTé

Alle belangrijke kunsthandelaren van de wereld komen vanaf 9 maart naar Maastricht voor de kunstbeurs Tefaf om daar hun kunstwerken te verkopen. De Tefaf is de mooiste kunstbeurs van de wereld. Uit heel veel landen komen er kopers op af, soms in hun eigen vliegtuig.

Dit jaar organiseert de Kinderpagina een eigen kunstbeurs: De Kleine Tefaf, (DeKaTé). Voor één keertje kunnen jullie je eigen kunstwerken verkopen. Stuur je mooiste tekening naar de Kinderpagina. Vermeld je naam en adres. De beste tekeningen worden met een gouden lijst eromheen op 9 maart afgedrukt op de Kinderpagina die er dan helemaal uitziet als een Kunstbeurs (met Rintje als een van de bezoekers). Lezers en redacteuren die jullie kunstwerken mooi vinden kunnen ze kopen voor 5 euro. De opbrengst gaat naar een goed doel: de Dierenambulance.

Stuur je tekening(en) o.v.v. de DeKaTé naar Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.

Let op: ze moeten uiterlijk 16 februari binnen zijn.