Citotoets

Citotoets Gieren er al zenuwen door je lijf omdat je volgende week de Citotoets gaat doen? Van bijna alle basisscholen zijn er in totaal ongeveer 160.000 kinderen uit groep 8 die de Eindtoets gaan maken. Dat zijn heel veel zenuwen bij elkaar. Vanaf maandag 5 tot vrijdag 9 februari zal het NOS Jeugdjournaal dagelijks vijf minuten aandacht besteden aan de Citotoets in het NOS Toetsjournaal. Dat begint om 17.00 uur op Z@pp. Je krijgt er tips hoe je je zenuwen de baas kunt worden, en je ziet ook hoe kinderen in het buitenland hun toets maken. Elke uitzending wordt een van de lastigste vragen van de toets besproken. Daarvan krijg je ook het juiste antwoord te zien. (foto Bas Czerwinski) 07-02-2006, ROTTERDAM. DE CITO TOETS OP DE ELOUTSCHOOL. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Gieren er al zenuwen door je lijf omdat je volgende week de Citotoets gaat doen? Van bijna alle basisscholen zijn er in totaal ongeveer 160.000 kinderen uit groep 8 die de Eindtoets gaan maken. Dat zijn heel veel zenuwen bij elkaar.

Vanaf maandag 5 tot vrijdag 9 februari zal het NOS Jeugdjournaal dagelijks vijf minuten aandacht besteden aan de Citotoets in het NOS Toetsjournaal. Dat begint om 17.00 uur op Z@pp. Je krijgt er tips hoe je je zenuwen de baas kunt worden, en je ziet ook hoe kinderen in het buitenland hun toets maken. Elke uitzending wordt een van de lastigste vragen van de toets besproken. Daarvan krijg je ook het juiste antwoord te zien. (foto Bas Czerwinski)