Wel/geen sneeuw (4)

Miranda Tromp: „Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn we met 14 vrienden op wintersport geweest. Hoewel de sneeuw niet optimaal was, zoals te zien is aan de groen/bruine achtergrond, lagen de pistes in Risoul (Fr.) er netjes bij. Op de foto boarders Mark, Jasper en Olivier.”
Miranda Tromp: „Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn we met 14 vrienden op wintersport geweest. Hoewel de sneeuw niet optimaal was, zoals te zien is aan de groen/bruine achtergrond, lagen de pistes in Risoul (Fr.) er netjes bij. Op de foto boarders Mark, Jasper en Olivier.”

Miranda Tromp: „Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn we met 14 vrienden op wintersport geweest. Hoewel de sneeuw niet optimaal was, zoals te zien is aan de groen/bruine achtergrond, lagen de pistes in Risoul (Fr.) er netjes bij. Op de foto boarders Mark, Jasper en Olivier.”