Rocky Balboa

Rocky Balboa Aan het eind van de zesde Rocky-film kan de kijker opgelucht ademhalen. De ouwe Sylvester Stallone (nou ja, hij is zestig) heeft nog geen grammetje vet te veel, hij kan eieren achteroverslaan als een dragonder, gewichtheffen als een Bulgaar en boksen als The Italian Stallion. Regie: Sylvester Stallone. Met: Sylvester Stallone, Burt Young, Geraldine Hughes. In: 58 bioscopen. DF-01821 Rocky (SYLVESTER STALLONE-right) enters the ring to fight Mason Dixon (ANTONIO TARVER) in ROCKY BALBOA. The final round of the legendary “ROCKY” franchise hits theatres Wednesday, December 20, 2006 and is written and directed by SYLVESTER STALLONE. Photo by: Neil Leifer
Rocky Balboa Aan het eind van de zesde Rocky-film kan de kijker opgelucht ademhalen. De ouwe Sylvester Stallone (nou ja, hij is zestig) heeft nog geen grammetje vet te veel, hij kan eieren achteroverslaan als een dragonder, gewichtheffen als een Bulgaar en boksen als The Italian Stallion. Regie: Sylvester Stallone. Met: Sylvester Stallone, Burt Young, Geraldine Hughes. In: 58 bioscopen. DF-01821 Rocky (SYLVESTER STALLONE-right) enters the ring to fight Mason Dixon (ANTONIO TARVER) in ROCKY BALBOA. The final round of the legendary “ROCKY” franchise hits theatres Wednesday, December 20, 2006 and is written and directed by SYLVESTER STALLONE. Photo by: Neil Leifer

Aan het eind van de zesde Rocky-film kan de kijker opgelucht ademhalen. De ouwe Sylvester Stallone (nou ja, hij is zestig) heeft nog geen grammetje vet te veel, hij kan eieren achteroverslaan als een dragonder, gewichtheffen als een Bulgaar en boksen als The Italian Stallion.

Regie: Sylvester Stallone. Met: Sylvester Stallone, Burt Young, Geraldine Hughes. In: 58 bioscopen.