Red Road

Red Road Een bewakingsemployé herkent op haar tv-schermen een man en stelt alles in het werk om hem te ontmoeten. De Britse regisseur Andrea Arnold richt haar camera op een desoriënterend vreemd gebied in noord-Engeland. Daar leven mensen tussen vuil en flats en ze vinden het moeilijk om anders dan basaal met elkaar om te gaan. De personages in Red Road zijn verzonnen in het kader van een Dogma-project en zullen dus terugkeren in andere films, van andere regisseurs. Regie: Andrea Arnold. Kate Dickie, Tony Curran, Martin Compston, Andrew Armour. In: 6 bioscopen. scene uit de film Red Road (2006) FOTO: A-Film
Red Road Een bewakingsemployé herkent op haar tv-schermen een man en stelt alles in het werk om hem te ontmoeten. De Britse regisseur Andrea Arnold richt haar camera op een desoriënterend vreemd gebied in noord-Engeland. Daar leven mensen tussen vuil en flats en ze vinden het moeilijk om anders dan basaal met elkaar om te gaan. De personages in Red Road zijn verzonnen in het kader van een Dogma-project en zullen dus terugkeren in andere films, van andere regisseurs. Regie: Andrea Arnold. Kate Dickie, Tony Curran, Martin Compston, Andrew Armour. In: 6 bioscopen. scene uit de film Red Road (2006) FOTO: A-Film A-Film

Een bewakingsemployé herkent op haar tv-schermen een man en stelt alles in het werk om hem te ontmoeten. De Britse regisseur Andrea Arnold richt haar camera op een desoriënterend vreemd gebied in noord-Engeland. Daar leven mensen tussen vuil en flats en ze vinden het moeilijk om anders dan basaal met elkaar om te gaan. De personages in Red Road zijn verzonnen in het kader van een Dogma-project en zullen dus terugkeren in andere films, van andere regisseurs.

Regie: Andrea Arnold. Kate Dickie, Tony Curran, Martin Compston, Andrew Armour. In: 6 bioscopen.