Overige films

Porky’s (Bob Clark, 1982, VS). Platte bioscoophit over Amerikaanse pubers in de jaren vijftig, die milde vreemdelingenhaat paren aan gefrustreerde honger naar seks. Kreeg twee vervolgen. In Nederland uitgebracht als Porky’s pikante pretpark. RTL7, 20.30-22.25u.

The Next Best Thing (John Schlesinger, 2000, VS). Na My Best Friends Wedding mag Rupert Everett andermaal gestalte geven aan een heteroseksuele homofantasie, knap, gevat, succesvol en onvoorwaardelijk trouw aan zijn beste vriendin (Madonna). De film begint als romantische komedie, waarin zij per ongeluk een kind krijgen, en eindigt als melodrama, waarin zij bij de rechter om dat kind vechten. Net5, 20.30-22.30u.

The Rains of Ranchipur (Jean Negulesco, 1955, VS). Remake van The Rains Came (1939). Britse Lana Turner en hindoearts Richard Burton beleven interraciale romance in India. Morgen, BBC2, 14.30-16.15u.