Maria Goos

Maria Goos Het nieuwe toneelstuk van Maria Goos, De geschiedenis van de familie Avenier, is een vierdelig familiefeuilleton à la Heimat. Hier in volgen we een halve eeuw lang één familie, kleine Brabantse middenstanders en aan de hand daarvan zien we Nederland ingrijpend veranderen. We beginnen met oud en nieuw in 1955 en eindigen bij de hippies van 1970. De acteurs zijn vrijwel allemaal fantastisch, met een speciale vermelding voor Gijs Scholten van Aschat, als de trage kroegbaas met snor. Tournee t/m 6 mei. Inl. 020-6269550 of www.hettoneelspeelt.nl Foto Leo van Velzen IJmuiden, 09-01-07. Repetitiebeeld uit de voorstelling "De geschiedenis van de familie Avenier" een nieuw stuk van Maria Goos bij Het Toneel Speelt onder regie van Jaap Spijkers. Met o.a. Peter Blok, Marisa van Eyle, Carine Crutzen, Tjitske Reidinga Gijs Scholten van Aschat, Marcel Hensema en vele anderen. Premiere 25 Jan. Foto Leo van Velzen NrcHb. Velzen, Leo van

Het nieuwe toneelstuk van Maria Goos, De geschiedenis van de familie Avenier, is een vierdelig familiefeuilleton à la Heimat. Hier in volgen we een halve eeuw lang één familie, kleine Brabantse middenstanders en aan de hand daarvan zien we Nederland ingrijpend veranderen. We beginnen met oud en nieuw in 1955 en eindigen bij de hippies van 1970. De acteurs zijn vrijwel allemaal fantastisch, met een speciale vermelding voor Gijs Scholten van Aschat, als de trage kroegbaas met snor.

Tournee t/m 6 mei. Inl. 020-6269550 of www.hettoneelspeelt.nl