Man of the Year

Man of the Year Glansrol van Robin Williams in Man of the Year als de mateloos populaire tv-komiek die zich half en half voor de grap gaat mengen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en die nog wint ook. De film stapelt moreel dilemma op moreel dilemma en koppelt satire aan de politiek. Regie: Barry Levinson. Met: Robin Williams, Laura Linney, Christopher Walken. In 12 bioscopen scene uit de film Man of the Year (2006) FOTO: Benelux Film Distribution Robin Williams

Glansrol van Robin Williams in Man of the Year als de mateloos populaire tv-komiek die zich half en half voor de grap gaat mengen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen en die nog wint ook. De film stapelt moreel dilemma op moreel dilemma en koppelt satire aan de politiek.

Regie: Barry Levinson. Met: Robin Williams, Laura Linney, Christopher Walken. In 12 bioscopen