IFFR

IFFR Nog een paar dagen en dan zit het International Film Festival Rotterdam er weer op. De meest spraakmakende films, de publiekslievelingen en de prijswinnaars worden merendeels op de laatste dag, zaterdag, nog eens vertoond. Maar hoe dan ook draaien er nog fascinerende films genoeg, zoals Day Night Day Night, 12.08 East of Bucharest en Love Conquers All. En natuurlijk de slotfilm, van Christopher Nolan, The Prestige. International Film Festival Rotterdam. T/m 3 febr. in verschillende Rotterdamse bioscopen. Info: www.filmfestivalrotterdam.com scene uit de film Love Conquers All FOTO: IFFR

Nog een paar dagen en dan zit het International Film Festival Rotterdam er weer op. De meest spraakmakende films, de publiekslievelingen en de prijswinnaars worden merendeels op de laatste dag, zaterdag, nog eens vertoond. Maar hoe dan ook draaien er nog fascinerende films genoeg, zoals Day Night Day Night, 12.08 East of Bucharest en Love Conquers All. En natuurlijk de slotfilm, van Christopher Nolan, The Prestige.

International Film Festival Rotterdam. T/m 3 febr. in verschillende Rotterdamse bioscopen. Info: www.filmfestivalrotterdam.com