Hans van Manen

Hans van Manen In de serie ‘Muziek in beweging’ presenteert de choreograaf zijn ideale kamermuziekavond, met muziek van onder andere Beethoven (Grosse Fuge en Strijkkwartet op 130 door het Romeo Kwartet), pianomuziek van Prokofjev en Satie door pianiste Olga Khoziainova en met dans door vier leden van het Nationale Ballet. Ook zijn er videoregistraties van Henk van Dijk van balletten van Hans van Manen. Hans van Manen: Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Foto Leo van Velzen Amsterdam, 09-06-06. Hans van Manen, choreograaf. Foto Leo van Velzen NrcHb. Velzen, Leo van

In de serie ‘Muziek in beweging’ presenteert de choreograaf zijn ideale kamermuziekavond, met muziek van onder andere Beethoven (Grosse Fuge en Strijkkwartet op 130 door het Romeo Kwartet), pianomuziek van Prokofjev en Satie door pianiste Olga Khoziainova en met dans door vier leden van het Nationale Ballet.

Ook zijn er videoregistraties van Henk van Dijk van balletten van Hans van Manen.

Hans van Manen: Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345