Doe Maar!

Doe Maar! De musical gaat niet gaat over de popgroep Doe Maar (1979-1984), maar bevat wel vele hits van de popgroep, gegoten in een nieuw verhaaltje over ouders en kinderen, gesitueerd in 1982. Geen van de spelers steelt de show omdat ze allemáál de show stelen. Des te mooier, dat die grote verscheidenheid van cabaret-, acteer- en zangtalenten in de regie van Jos Thie tot een eenheid is gesmeed. Een zeskoppige band herschept de ritmes van Doe Maar alsof de groep zelf weer een reünie-concert speelt. Tournee t/m 17 juni. Inl. 0900-40003000, www.theaterhits.nl Foto Roy Beusker Foto: Roy Beusker Beusker, Roy

De musical gaat niet gaat over de popgroep Doe Maar (1979-1984), maar bevat wel vele hits van de popgroep, gegoten in een nieuw verhaaltje over ouders en kinderen, gesitueerd in 1982. Geen van de spelers steelt de show omdat ze allemáál de show stelen. Des te mooier, dat die grote verscheidenheid van cabaret-, acteer- en zangtalenten in de regie van Jos Thie tot een eenheid is gesmeed. Een zeskoppige band herschept de ritmes van Doe Maar alsof de groep zelf weer een reünie-concert speelt.

Tournee t/m 17 juni. Inl. 0900-40003000, www.theaterhits.nl