Daniel Barenboim

Daniel Barenboim De pianist en dirigent Daniel Barenboim maakt na twee pianorecitals in 1972 en 2002 en een optreden als pianosolist tijdens de Kerstmatinee 2004 van het Concertgebouworkest,zijn Amsterdamse dirigeerdebuut op zaterdag 3 februari in een concert van de Staatskapelle Berlin, zijn Berlijnse opera-orkest, in de serie ‘Wereldberoemde symfonieorkesten’. Op het programma staan de Variationen für Orchester van Schönberg en de Zevende symfonie van Mahler. Staatskapelle: 3 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Argentinian maestro Daniel Barenboim wipes away the perspiration during a rest after conducting the Philharmonic Orchestra of Colon Theater during the synphonic tango concert at the 9 de Julio Avenue in Buenos Aires, 31 December 2006. AFP PHOTO
Daniel Barenboim De pianist en dirigent Daniel Barenboim maakt na twee pianorecitals in 1972 en 2002 en een optreden als pianosolist tijdens de Kerstmatinee 2004 van het Concertgebouworkest,zijn Amsterdamse dirigeerdebuut op zaterdag 3 februari in een concert van de Staatskapelle Berlin, zijn Berlijnse opera-orkest, in de serie ‘Wereldberoemde symfonieorkesten’. Op het programma staan de Variationen für Orchester van Schönberg en de Zevende symfonie van Mahler. Staatskapelle: 3 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345 Argentinian maestro Daniel Barenboim wipes away the perspiration during a rest after conducting the Philharmonic Orchestra of Colon Theater during the synphonic tango concert at the 9 de Julio Avenue in Buenos Aires, 31 December 2006. AFP PHOTO AFP

De pianist en dirigent Daniel Barenboim maakt na twee pianorecitals in 1972 en 2002 en een optreden als pianosolist tijdens de Kerstmatinee 2004 van het Concertgebouworkest,zijn Amsterdamse dirigeerdebuut op zaterdag 3 februari in een concert van de Staatskapelle Berlin, zijn Berlijnse opera-orkest, in de serie ‘Wereldberoemde symfonieorkesten’.

Op het programma staan de Variationen für Orchester van Schönberg en de Zevende symfonie van Mahler.

Staatskapelle: 3 febr 20u15 Concertgebouw Amsterdam res 020 6718345