Are you ready for love?

Are you ready for love? In Vicky’s woonkamer straalt alles zoet: er schijnt zacht-rood licht, er ligt een kleed op de vloer, het portret van een meisje kijkt ons aan. Naast Vicky woont een man, in de gebruikelijke rommel. In stilte is hij verliefd op de buurvrouw, die hij begluurt. Vol tederheid probeert hij de boze wereld voor haar op afstand te houden. Prachtig spel van Kristen Denkers en Arjan Duine. Regisseur en bedenker Piet Arfeuille brengt de schoonheid van kijken en bekeken worden in beeld. Tournee t/m 27 febr. Inl www.productiehuis.nl Scene uit "Are you ready for love", spel Arjen Duijn en Kirsten Denkers, regie Piet d'Arfeuille, productiehuis Brabant FOTO: Joep Lennarts Lennarts, Joep

In Vicky’s woonkamer straalt alles zoet: er schijnt zacht-rood licht, er ligt een kleed op de vloer, het portret van een meisje kijkt ons aan. Naast Vicky woont een man, in de gebruikelijke rommel. In stilte is hij verliefd op de buurvrouw, die hij begluurt. Vol tederheid probeert hij de boze wereld voor haar op afstand te houden. Prachtig spel van Kristen Denkers en Arjan Duine. Regisseur en bedenker Piet Arfeuille brengt de schoonheid van kijken en bekeken worden in beeld.

Tournee t/m 27 febr. Inl www.productiehuis.nl