Anti-terreuractie van Britse politie

Anti-terreuractie van Britse politie Londen. De Britse politie heeft gisteren bij een grootscheepse actie in de stad Birmingham negen mannen gearresteerd op verdenking van terroristische activiteiten. De politie liet zich niet uit over de plannen van de verdachten maar Britse media meldden dat ze een ontvoering hadden beraamd. Volgens tv-zender Sky zouden de mannen een Britse islamitische militair, die in Afghanistan had gediend, hebben willen ontvoeren. Vervolgens zouden ze video’s hebben willen vrijgeven waarop te zien zou zijn hoe hun slachtoffer werd gemarteld en uiteindelijk zelfs werd onthoofd. Foto Reuters Police officers work at an internet cafe in Birmingham, central England, after a series of anti-terror arrests January 31, 2007. Police arrested eight people in a major anti-terrorism operation on Wednesday which media reports said had thwarted a plot to kidnap an individual and carry out an "Iraq-style" execution. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN) REUTERS