Wel/geen sneeuw (3)

Wel/geen sneeuw (3) klik@nrc.nl Jeroen Donders: „De pistes in Grindelwald (Zwitserland) leken vorige week groen te blijven. Toen het eindelijk ging vriezen, werden meteen alle sneeuwkanonnen in werking gesteld. Dat resulteerde in deze foto en een redelijke laag sneeuw die onze vakantie wist te redden.”
Wel/geen sneeuw (3) klik@nrc.nl Jeroen Donders: „De pistes in Grindelwald (Zwitserland) leken vorige week groen te blijven. Toen het eindelijk ging vriezen, werden meteen alle sneeuwkanonnen in werking gesteld. Dat resulteerde in deze foto en een redelijke laag sneeuw die onze vakantie wist te redden.”

Jeroen Donders: „De pistes in Grindelwald (Zwitserland) leken vorige week groen te blijven. Toen het eindelijk ging vriezen, werden meteen alle sneeuwkanonnen in werking gesteld. Dat resulteerde in deze foto en een redelijke laag sneeuw die onze vakantie wist te redden.”