Overige films

Loser (Amy Heckerling, VS, 2000). Onhippe universiteitsbuitenbeentjes Jason Biggs en Mena Suvari zien elkaar wel zitten, ondanks de relatie van de laatste met haar arrogante professor. Tienerkomedie van de maakster van Clueless geteisterd door een soundtrack voor fans van alternatieve ik-heb-nergens-zin-in-muziek. RTL5, 20.30-22.10u.

Dirty Dancing: Havana Nights (Guy Ferland, 2004, VS). Aan de vooravond van de Cubaanse Revolutie spelende ‘prequel’ van de originele hitfilm uit 1987 is een Romeo en Julia op de dansvloer. De beide hoofdpersonen ontbreekt het aan chemie. Gastrol voor Patrick Swayze, de ster uit de originele film. Tien, 20.30-22.05u.

Barabbas (Richard Fleischer, 1962, Italië). Anthony Quinn geeft soeverein gestalte aan de Bijbelse gauwdief Barabbas die dankzij de luidruchtige vox populi door Pontius Pilatus ten faveure van Jezus wordt vrijgelaten. Morgen, BBC2, 14.00-16.15u.