Brand Velsen niet onder controle

Brand Velsen niet onder controle Velsen. De brand die gisterochtend uitbrak op een vissersschip in de haven van Velsen, was bij het sluiten van deze krant nog lang niet onder controle. Volgens brandweercommandant Sieb Paauwe kan het nog dagen duren voordat het vuur is geblust. Bij de brand kwam blauwzuurgas en koolmonoxide vrij. De bewoners van de woonboten in de buurt van het schip zijn geëvacueerd. Vanwege zware rookontwikkeling bleven de A9 tussen knooppunt Velsen en knooppunt Beverwijk en de N246 tussen Beverwijk en Nauerna afgelopen nacht gesloten. Verwacht wordt dat dit de ochtendspits verkeersproblemen op zal leveren. Foto Bram Budel Grote brand in vistrawler 'Willem van der Zwan' uit Scheveningen in de haven van Velsen-Noord. De brandweer probeert het schip vanaf de wal met alle macht te blussen maar slaagt daar niet zo goed in. De brand begon achter in het schip en breidde zich in de loop van de dag uit naar de voorkant. Het schip werd opgeknapt en was na 4 maanden werk bijna klaar. FOTO: BRAM BUDEL
Brand Velsen niet onder controle Velsen. De brand die gisterochtend uitbrak op een vissersschip in de haven van Velsen, was bij het sluiten van deze krant nog lang niet onder controle. Volgens brandweercommandant Sieb Paauwe kan het nog dagen duren voordat het vuur is geblust. Bij de brand kwam blauwzuurgas en koolmonoxide vrij. De bewoners van de woonboten in de buurt van het schip zijn geëvacueerd. Vanwege zware rookontwikkeling bleven de A9 tussen knooppunt Velsen en knooppunt Beverwijk en de N246 tussen Beverwijk en Nauerna afgelopen nacht gesloten. Verwacht wordt dat dit de ochtendspits verkeersproblemen op zal leveren. Foto Bram Budel Grote brand in vistrawler 'Willem van der Zwan' uit Scheveningen in de haven van Velsen-Noord. De brandweer probeert het schip vanaf de wal met alle macht te blussen maar slaagt daar niet zo goed in. De brand begon achter in het schip en breidde zich in de loop van de dag uit naar de voorkant. Het schip werd opgeknapt en was na 4 maanden werk bijna klaar. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram