Wethouder slaapt in probleemwijk

Wethouder slaapt in probleemwijk Rotterdam, 30 jan. Om een beter beeld te krijgen van achterstandswijken stelt de gemeente Rotterdam een jaar lang twee ‘modelwoningen’ ter beschikking aan lokale politici. Aan de Beukelaarstraat en de Strevelsweg deelgemeente Feijenoord op Rotterdam-Zuid kunnen zij voor een midweek of weekeinde hun intrek nemen. Wethouders Hamit Karakus Wonen en Ruimtelijke Ordening, PvdA en Jeannette Baljeu Verkeer, Vervoer en Organisatie, VVD maakten vannacht als eersten gebruik van het aanbod. Het Rotterdamse college van B en W wil verpaupering bestrijden door de aanpak van achterstallig onderhoud en particuliere woningverbetering. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold rotterdam beukelaarstr. wethouder karakus in de voorbeeldwoning foto rien zilvold
Wethouder slaapt in probleemwijk Rotterdam, 30 jan. Om een beter beeld te krijgen van achterstandswijken stelt de gemeente Rotterdam een jaar lang twee ‘modelwoningen’ ter beschikking aan lokale politici. Aan de Beukelaarstraat en de Strevelsweg deelgemeente Feijenoord op Rotterdam-Zuid kunnen zij voor een midweek of weekeinde hun intrek nemen. Wethouders Hamit Karakus Wonen en Ruimtelijke Ordening, PvdA en Jeannette Baljeu Verkeer, Vervoer en Organisatie, VVD maakten vannacht als eersten gebruik van het aanbod. Het Rotterdamse college van B en W wil verpaupering bestrijden door de aanpak van achterstallig onderhoud en particuliere woningverbetering. Foto NRC Handelsblad, Rien Zilvold rotterdam beukelaarstr. wethouder karakus in de voorbeeldwoning foto rien zilvold Zilvold, Rien